Consultanta

Deoarece mediul IT este unul care creste si se dezvolta intr-un ritm accelerat, o mare parte din ceea ce inseamna infrastructura IT implica experienta si cunostinte la nivel profesional pentru a atinge rezultate optime. Fie ca doriti sa imbunatatiti computerele,
sa administrati mai eficient serverele sau sa adaugati un access point wireless, noi va putem ajuta.
De ce consultanta IT?

Consultanta IT
        Suntem de parere ca orice problema are cel putin o solutie. Scopul nostru este sa gasim acea solutie care sa se potriveasca perfect nevoilor dumneavoastra. Optand pentru consultanta IT de la Covinton beneficiati de cunostintele unei echipe care va face tot posibilul sa va ofere solutii cat mai eficiente, indiferent de natura si complexitatea problemei.

        Consultanta IT este acel serviciu pe care noi vi-l punem la dispozitie, prin care dumneavoastra atunci cand aveti o problema, o nelamurire sau doriti sa demarati un nou proiect si nu stiti ce solutii sa alegeti puteti solicita ajutorul unui consultant specializat care sa va ofere solutii optime si sa va indrume in sensul prezentarii solutiilor disponibile si modului de implementare a acestora.

        Va putem asista in diverse proiecte, fie ca este vorba despre partea hardware a infrastructurii IT (upgrade computere si servere, cablare si reconfigurare fizica retea, etc.) sau partea software (instalare si configurare sisteme de operare si diverse programe, configurare servere si echipamente retea, etc.).

        Daca doriti sa aflati cum puteti dumneavoastra sa beneficiati de consultanta IT sau pentru orice intrebari si nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati.